Utilitzem cookies per assegurar-nos que et donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continues utilitzant aquest lloc, assumirem que hi estàs d'acord.

Veure galetes

Resultados:
    Introduce al menos 3 letras para buscar

Sílvia Pérez Cruz - Entrades exhaurides

ENTRADES EXHAURIDES És una de les veus més colpidores que han aparegut als últims temps; en paraules de Jorge Drexler, “una veu que marca una generació”. És compositora a més de cantant, i parla el llenguatge de la música des de que té ús de raó: va créixer entre cançons populars ibèriques i llatinoamericanes, es va educar al clàssic i al jazz. Contagiada pel flamenc mitjançant una connexió que sembla sobrenatural, canta d’una manera que és només seva i que sotraga. Seria impossible d’enquadrar la Sílvia en només un estil. És versàtil i inconfundiblement personal, dues qualitats que rarament conflueixen i en canvi a ella la defineixen. És fidel als estils que aborda sense deixar de ser, en cap moment, ella mateixa. ‘Toda la vida, un día’ és una reflexió sobre la vida i la mort, però la mort com un pas de transformació. Cada moviment té una sonoritat diferent: en instruments, en els arranjaments, en la producció… El primer —Infància— és més lluminós, més amable. El segon —Joventut— és més experimental, amb sintetitzadors i autotune. Al tercer —Maduresa— es presenta amb duos, “per representar aquest moment d’intimitat en què cadascú tria allò que vol”. Vellesa és més clàssic, amb més pes del so i de les cordes, i Renaixement és el més rítmic i alegre de tots els moviments, basat principalment en percussió i veu. Viatja del que és acústic al clàssic; hi ha vents, toca el saxo, busca noves i més rugoses sonoritats… Intèrprets: Sílvia Pérez Cruz (veu, guitarra, teclats, sintetitzadors) Carlos Montfort (violins, percussió, veus) Marta Roma (violoncel, trompeta, veus) Bori Albero (contrabaix, veus) Tècnics: Juan Casanovas (so) Isa del Moral (llums i vídeo)

Desde

30 .00 €
Comprar

The Gramophone Allstars Big Band - 9/08

The Gramophone Allstars Big Band és un grup de música que fusiona la música jamaicana dels anys seixanta (ska, rocksteady i reggae) amb diferents estils de música com el soul o el jazz entre molts d’altres. Amb Barcelona com a centre neuràlgic, i sota la batuta del saxofonista bisbalenc Genís Bou, el grup ha publicat sis àlbums i ha actuat pels principals festivals, sales i festes del país, fins a convertir-se en un del projectes musicals més consolidats de l’actual escena de música negra. Nascuts la primavera del 2008, The Gramophone Allstars Big Band van mutar en big band amb l’aclamat “Jazzmaica” (2014) que fins i tot es va publicar al Japó. Amb el següent disc “Maraca Soul” (2017) van obrir el ventall rítmic a altres sonoritats caribenyes com el boogaloo o el calipso. Posteriorment han publicat tres discos de curta durada: “The Reel Influence”, el single “Let’s Get It On” (versionant Marvin Gaye) i l’EP “Love Letter” (2021). Amb 150 concerts a l’esquena en format big band, el 2023 van retornar amb l’esperat “Call Your Friends”. Autoria: Diversos autors Director: Genís Bou Puig Intèrprets: Lluc Casares (Saxo alt) Pere Miró (Saxo baríton) Genís Bou (Saxo tenor i flauta) Pau Vidal (Saxo tenor i flauta) Kathy Sey (Veu) Yolanda Sey (Veu) Raül Gallego (Trompeta) Oriol Vallès (Trompeta) Pep Tarradas (Trompeta) Albert Costa (Trombó) Sidru Palmada (Trombó) Xoan Sánchez (Percussió) Adrià Plana (Guitarra elèctrica) Eloi Escudé (Piano) Tito Bonacera (Baix elèctric) Aleix Bou (Bateria)

Desde

20 .00 €
Comprar

Telva Rojas i Selva Big Band Latin Orquestra - 10/08

La Selva Big Band convertida en una banda de música llatina presenta a la cantant Telva Rojas. Un concert de ritmes caribenys: el son, el mambo, la guaracha, el txatxa-txa i el bolero. I els temes emblemàtics del repertori de Cuba: Quizás, quizás, Piel canela, Guantanamera, Perfidia, Frenesí... fins a vint cançons. A cavall entre Cuba i Catalunya, la cubana Telva Rojas és considerada com una de les més grans cantants de boleros d`aquest segle. Nascuda a Cuba en una família de músics, ja des de petita es relaciona amb els ambients musicals i artístics de l’illa. Telva Rojas ens visita amb una orquestra de luxe, formada per catorze intèrprets, amb què ens compartirà la seva gran admiració pel bolero i la música cubana. Els canta amb una veu prodigiosa i amb tota la força dramàtica imprescindible per interpretar les històries dels grans amors i desamors que tan bé expressen aquests gèneres musicals. Director: Ramon Alsina Sureda Intèrprets: Telva Rojas (veu) Pau Antúnez (trompeta) Dan Posen (trompeta) Manel Valls (trompeta) Ferran Reig (trombó) Miquel Vilarrasa (trombó) Gabriel Almeida (trombó) Martí Cabarrocas (saxo alt) Joan Castillo (saxo tenor) Ramon Alsina (saxo alt) Pau Cullell (saxo baríton) Marc Mas (piano) Pere Martínez (contrabaix) Fidel Cuentas (percussió) Pep Solà (percussió)

Desde

20 .00 €
Comprar

Guillem Roma - 15/08

Guillem Roma torna a les seves arrels i està creant una proposta artística que funciona com un far per retrobar l'essència i l'autenticitat enmig de tant soroll, tants algoritmes, virtualitat que ens allunya del que som. És una proposta que reinventa el camí i els recorreguts a seguir i ens convida a observar, escoltar i reconciliar-nos amb l'espontaneïtat i naturalitat. Les melodies ens passegen per boscos verds, per la màgia i trobem sons llunyans llatins per celebrar la diversitat. Tot això i la força, les lletres amables i sinceres, la música ballable i alegre formen part d'aquest treball. Autoria: Guillem Roma Tort Directors: Guillem Roma Tort Intèrprets: Guillem Roma Tort (cantant) Dídak Fernández (bateria) Marta Roma Tort (violoncel i veu) Guillem Plana (guitarrista i veu) Anthony Da Cruz (baixista)

Desde

20 .00 €
Comprar

Cobles Ciutat de Girona i La Principal del Llobregat - 16/08

Les sardanes han estat presents al F'ESTIU des de la primera edició. En la programació del concert de sardanes sempre s'ha buscat la qualitat i també l'originalitat, plantejant reptes i propostes que tinguin un punt d'especial i diferent. En aquest sentit, el festival de música F'ESTIU ha comptat amb les principals cobles del país, aportant novetats a cada edició com l’estrena de la sardana "Calonge, l’èpica del castell", una composició de Ros Marbà o “Calonge i Sant Antoni”, una composició de Marc Timón. La Principal del Llobregat i la Ciutat de Girona enguany ens proposen un concert de cobla amb un passeig musical pels grans clàssics de música per a cobla. Obres clàssiques, modernes i arranjaments per a l’ocasió. Les dues formacions tocaran tant per separat com plegades, en un final conjunt de concert memorable. LA PRINCIPAL DEL LLOBREGAT Director: Marcel Sabaté i Reixach Intèrprets: Josep Llauradó Cardona (flabiol i tamborí) Oriol Oller Torró (tible) Jordi Campos Temporal (tible) Jordi Guixé Torres (tenora) Jordi Molina Membrives (tenora) Jordi Serrano Quevedo (trompeta) Roger Santiago Casasses (trompeta) Toni Balada Aguilà (trombó) Ivan Babiloni Porqueras (fiscorn) Joan Ballart Pedret (fiscorn) Eduard Arribas Montagut (contrabaix) Jaume Yelo Blat (percussió) CIUTAT DE GIRONA Director: Esteve Molero Intèrprets: Òscar Sànchez (flabiol i tamborí) David Plans (tible) Felip Morales (tible) Jopep Coll (tenora) Oriol Grèbol (tenora) Joan Remacha (trompeta) Joan Cózar (trompeta) Eduard Figaró (trombó) Enric Estrada (fiscorn) Jaoquim Burjachs (fiscorn) Eudald Sanllehí (contrabaix)

Desde

10 .00 €
Comprar

Gio Symphonia. El Amor Brujo amb Mariola Membrives - 17/08

Sota la direcció del titular Francesc Prat, la GIO Symphonia presenta un programa que s’aproxima al folkore, una aproximació que van fer molts compositors europeus, basada en una reelaboració d’aquest, per captar-ne l'essència i l'esperit: extraure’n el ritme, la modalitat i les seves línies. Aquest esperit és el que impregna el programa a través del recull de cançons populars de Lorca o de la magnífica gitaneria “El amor brujo”, obra mestra de Manuel de Falla, que relata l’atormentada història d’amor entre Candela i Carmelo, i que desprèn altes dosis d’andalusisme tractades amb immensa originalitat i visió moderna. Un exemple únic del que ell pensava: buscar l’essència del cant popular, captar-ne la inspiració, reelaborar-lo amb els mitjans i estètica compositiva del seu present i projectar-lo cap al futur. Autoria: Manuel de Falla Federico García Lorca Director: Francesc Prat Intèrprets: Mariola Membrives (Cantaora) Francesc Prat (Director) Marta Puig (Piano) GIO Symphonia (Orquestra)

Desde

20 .00 €
Comprar

LA BIRRA EN VERS

Exhibició de poetry slam amb tast de cerveses. 3 poetes d' Edicions tremendes : Iñaki C. Nazabal, Raquel Santanera i Carles Rossell maridats amb un tast de cerveses dirigit pel mestre cerveser Enric Pardo i la complicitat de La Gastronòmica

Desde

5 .00 €
Comprar